Ellebel op Hitipeuw.NL
Let there be light
HITIPEUW.NLHomeLibraries/bibliotheken
Bibliotheek MKC Houten
lanterns/lantaarnpalenreizenPrikbord/variaLet there be lightContact
Acquisition/aanwinsten


1990De heer Anis Latul schenkt zijn Rembrandtbijbel in twee sets met prachtige etsen, een facsimile uitgave in 1990.                   

Bij de officiele openingvan de bibliotheek op 31 oktober 2008 in het Moluks Kerkelijk Centrum te Houten heeft mw Dora Luhulima-Latupeirissa dwarsfluiten van verschillende materialen kado gedaan aan de bibliotheek (bamboe, PVC buis en aluminium 'bling-bling'). Zij is docente suling en verzorgt cursussen suling. Zij heeft in de loop der jaren vele gemeenten begeleid om sulingorkesten op te zetten. Misschien tijd voor een reunie van sulingorkesten in Houten?

De eerste lobby voor de bibliotheek vond plaats in 2004. Beheerder Tjaka Usmany wist een presentexemplaar van het boek: Dochters van de Archipel, geschreven door Griselda Molemans, te bemachtigen van de auteur bij de presentatie van het boek in het Moluks Kerkelijk Centrum. Een uniek exemplaar met bijna alle handtekeningen van de geinterviewde vrouwen.Deze pagina is verder niet bijgewerkt (tot 2012).  Ga naar de website: www.molukskenniscentrum.com om de huidige stand van zaken te lezen!


HITIPEUW.NLHomeLibraries/bibliothekenBibliotheek MKC Houtenlanterns/lantaarnpalenreizenPrikbord/variaLet there be lightContact
Collections/collecties
Catalogue/Catalogus
Looking for/verlanglijst